Boekenweek 2019: koop een boek en steun KWF Kankerbestrijding

Utrecht, 25 maart 2019

In september 2016 verscheen mijn boek Op reis met mijn vader (die dood is), het verslag van een uitgestelde reis door Bosnië en Kroatië, een tocht door de geschiedenis van het voormalige Joegoslavië en langs enkele donkere krochten van de Europese geschiedenis – een ‘vergeten’ concentratiekamp, de geboorteplek van Marco Polo, een ondergronds vliegveld, een merkwaardig bedevaartsoord en het idyllische buitenverblijf van Hitler. Maar het is ook een boek over mijzelf en over mijn vader die zes jaar geleden op 57-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van acute leukemie.

Kaart MvR

Op reis met mijn vader (die dood is)

Het boek werd genomineerd voor de VPRO Bob den Uyl Prijs 2017 (‘Knap weet hij de turbulente geschiedenis van de Balkan te verweven met herinneringen aan zijn vader en diens missie. Groot en klein drama zijn in dit ontroerende verhaal prachtig in balans.’) maar sinds deze ochtend liggen de resterende 149 exemplaren van het boek in mijn woonkamer. Omdat het tamelijk onzinnig is om 149 exemplaren van je eigen boek in huis te hebben, wil ik 125 boeken verkopen voor minimaal € 10,- per stuk (exclusief eventuele verzendkosten) zodat ik ten minste € 1.250,00 kan doneren aan KWF Kankerbestrijding. Uiteraard mag je ook meer dan tien euro betalen voor een boek, het gehele bedrag zal immers gedoneerd worden.

Wil je een exemplaar van Op reis met mijn vader (die dood is) ontvangen en daarmee KWF Kankerbestrijding steunen? Stuur me dan een mailtje op m.a.m.riel@live.nl

 


 

Utrecht, 29 april 2019

Mijn boekenweekactie ‘Koop een boek, steun KWF Kankerbestrijding’ is afgerond. Er zijn in totaal 92 boeken verkocht en dus is er een prachtig bedrag (€ 1.405,20) aan KWF gedoneerd. Hvala! aan iedereen die heeft meegedaan aan de actie (Martijn, Hielke, Jorg, Matthijs, René, Ranneke, Maarten, Els, Valentina, Noortje, Niels, Imre, Jenne Jan, Daphne, Sander, Lars, Scott, Nico, Sonja, Frank, Marcel, Dorien, Michael, Miriam, Tim, Renske, Niels, Eline, Dyon, Sander, Freek, Chantal, Marike, Ton, Tijn, Maartje, Roeland, Dymitri, Pauline, Mitra, Roel, Andreas, Edwin, Nynke, Marc, Jan, Jordy, Azarja, Elgar en Boek & Bier Rotterdam).

Maarten van Riel 24

Maarten van Riel 27

Maarten van Riel 26

Maarten van Riel 5

Maarten van Riel 35

Maarten van Riel 3